Året det gik i Videolink ApS – 2021

santa claus, christmas, holiday-6874923.jpg

Kære alle

Glædelig Jul fra alle os hos i www.videolink.dk! 🎄🎅 Julestemningen har efterhånden spredt sig over det ganske land, og vi vil derfor lige give en kort opremsning af de vigtigste aktiveteter, som er sket i Videolink ApS i løbet af 2021 ,og se frem mod 2022.

Vi fik private investorer med i foråret 2021, så vi kunne færdigudvikle Videolink prototypen version 1.0 (stor tak til jer investorer, uden jer, var vi ikke kommet så langt i dag!).

Vores IT sourcing partner www.VonHayden.dk, udviklede prototypen videolink version 1.0 hen over sommerferien (Tak til jer alle jer i @VonHayden, og fordi i brugte en del af jeres sommerferie herpå!).

Vi gik ud af Beta med Videolink prototypen version 1.0 i august måned.

Vores franske samarbejdspartner testede Videolink med succes i august /september måned.

Vores lead investor opkøbte yderligere 3% i Videolink ApS i august måned (tak – du ved hvem du er😊!).

Sussi Bianco har hjulpet mig i Videolink med diverse opgaver, og som advisor, så tak for det Sussi!

EOT messen i MCH i august/september, som var vores første messe, gik rigtig godt, selvom det ikke lige var vores branche, som var i fokus (gense evt. min pitch her: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6842767330649407488).

Godkendelse af vores Innoboster ansøgning på ca. 550 t. DKK hos Innovationsfonden i oktober måned (Stor tak til @innovationsfonden). Se eller gense Hans og jeg hoppe i havnen, for at fejre denne begivenhed (Advarsel – IKKE noget kønt syn, hvad angår mit udspring🙂: https://www.linkedin.com/posts/maso-consult_innovationsfonden-startup-aewldrepleje-activity-6867491590429048832-3x2c (og det gør JEG nok aldrig igen! Bliver aldrig vinterbader som Hans!:-))

-Vores bank, Andelskassen godkender en kassekredit på tilsvarende beløb for vores Innobooster (stor tak til jer i Andelskassen).

Dialog med hele to japanske samarbejdspartnere hen over efteråret, hvor vi er ved at indgå et samarbejde med den ene partner, om at hjælpe dem med deres IT platform, mod at de hjælper Videolink med, at vi kan måske anvende deres nye og banebrydende teknologi i Videolink øjemed.

Vi gik i luften med vores nye webside www.videolink.dk d. 16. november, samme dag, som messen i Bella Centret åbnede (stor tak til primært Mariia, som har lavet størstedelen af vores webside).

Health & Rehab messen i Bella Centret medio november måned, hvor vi var til stede med hele tre messestande. Noget af en mundfuld og udfordring, men med alles hjælp, gik det over alle forventninger (alle jer som vi talte med på messen er ikke glemt, så jeg kontakter jer snarest muligt).

Videolink er endnu engang med på den årlige velfærdsteknologi udstillingen på DOKKX, som varer helt frem til november 2022 (kom ned og se den, hvis i på et tidspunkt kommer forbi DOKK1 i Aarhus). Se evt. indslag her: https://fb.watch/9-lStBuf-T/

Vi genoptog dialogen med vores Dansk/Kinesiske samarbejdspartner.

Deltagelse på Digital Tech Summit i København.

Vi fik udarbejdet en fantastisk video, bl.a til vores nye webside og SoMe kampagner med vores trofaste kunder Hanne & Elna, som har været betalbare kunder i ca. 1 1/2 år (tak til Jakob fra https://www.roendmedia.dk/, som virkeligt har gjort et godt og professionelt stykke arbejde. Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=ofxLcw9Z-js

Pitch for DanBAN (tak til Sussi for hjælpen). Se evt. her: https://www.linkedin.com/posts/maso-consult_danishbusinessangels-startups-pitchevent-activity-6872509103449759744-2LqP

Vi kunne, med meget kort varsel (ret vildt), levere Videolink, som videokonference-udstyr, til et konferencecenter i Grenå i december måned (tak for hjælpen Kristian!). Vi afventer evaluering fra brugerne, men jeg talte kort med arrangøren, og han var meget godt tilfreds. Så et helt nyt kundesegment for Videolink ApS! Se evt. opslaget her: https://www.linkedin.com/posts/maso-consult_nyt-kundesegment-videolink-som-konferenceudstyr-activity-6876271207415644160-1gM7

Vores lead investor opkøbte igen yderligere 3% i Videolink ApS i december måned (tak endnu engang, fordi du tror på, at Videolink nok skal gå hen og blive en succes!).- Vi er i dialog med flere interesserede nye investorer, så forhåbentlig kan vi lukke en investering i Q1 2022.

Vi tester pt. SoMe annonceringer af med Facebook Ads, Google Ads og Display annoncer med en ung startup virksomhed, som vi syntes skulle have en chance. Se en af annoncerne her: https://www.linkedin.com/posts/maso-consult_velfaewrdsteknologi-aewldrepleje-covid19-activity-6877371640108367872-_S5K – nu er google begyndt at kende os, og vi kommer højere og højere op, og bliver mere synlig (tak til Ulrik).

Vi er i dialog med en stor Norsk grossist, som vi mødte på Health & Rehab messen. De er leverandør af diverse velfærdsteknologiydelser, og er meget interesseret i at have Videolink med i deres portefølje.

Vi fik en artikel om året der gik i Teknisknyt. Se artikler her: https://www.linkedin.com/posts/maso-consult_artikel-om-%C3%A5ret-der-gik-i-videolink-aps-activity-6876943661435809793-0l8y

Ny forbedret Videolink (nu på en helt ny platform) forventes færdigleveret senest d. 24. december (På forhånd tak til Hans – ved at du knokler her i Juledagene). Imellem Jul og Nytår vil jeg forestå UAT testen med Hans, så vi kan gøre klar til at intensivere salgsindsatsen i januar 2022.

Jeg har netop genoptaget dialogen med Skejby Sygehus, hvor vi testede Videolink version 0.8 sidste år 2020, og nu vil jeg gerne ud og teste version 1.0 i 2022.

Jeg har netop (i dag) været i dialog med en nøgleperson i Københavns kommune, som er musikterapeut på diverse hospices i Københavns kommune, og skal nu fremsende noget materiale til ham, som han vil viderebringe til ledelsen på disse hospice, så spændende om de vil lave en test med Videolink, som jeg foreslår, og som ville kunne inkludre patienterne med deres pårørende.

Vi afventer svar fra Region Sjælland (17 kommuner), som har ytret ønske om at høre mere om Videolink.

Vi er også i dialog med firmaet https://coworkit.dk/ (installatør platform), som vil kunne forestå installation af Videolink hos kunderne. Dette bliver et tilkøb i vores, som kunderne skal foretage i vores webshop. Til gengæld er der ikke andre “upfront” betalinger. Nu prøver vi det i en periode (Q1) og så evaluere vi dette tiltag efterfølgende.

Ikke alt var fryd og gammen i 2021. Brand New Ventures meldte desværre (foreløbigt) pas, som stor-investor i Videolink, men de vil gerne se os igen, “når vi er kommet lidt længere” med Videolink. Så må vi se om det bliver tilfældet, eller om vi finder en ny stor investor i mellemtiden. I 2022 venter nye store tiltag og aktiviteter, hvor vi i starten primært vil fokusere på at implementere vores go to market strategi, som bl.a. omfatter ansættelse af to salgsagenter i DK. Men allerførst, skal vi have udviklet vores “privacy funktioner”, som kommunerne efterspørger. Det bliver det vores første prioritet rent IT udviklingsmæssigt i det nye år. Herefter blive 2. Prioritet, at få designet en ny case, så vi kan fjerne nogle af de mange ledninger, og forbedre antenneforholdene på GSM donglen, så kunderne får en bedre brugeroplevelse af produktet. Til januar 2022, får vi svar på, om vi går videre i LG NOVA accelerator programmet (se her: https://www.lgnova.com/missionforthefuture2021, så det bliver spændende, men vi er i benhård konkurrence med rigtig rigtig mange andre startups virksomheder fra hele verden, og der er i første omgang kun plads til 50, som herefter bliver til 20 marts 2022, og i juni 2022, bliver der udvalgt 10 vindere, som hver i sær kan få helt op til 12 mio DKK i soft money! Så der er langt vej igen, og det er lidt af en “lotto kupon”. Derudover, vil vi have fokus på at videreføre dialogen med vores danske samarbejds-kommuner, og vores udenlands samarbejdspartnere. Men det er ikke alt – vi vil også videreudvikle Videolink hen imod version 2.0, men tempoet her afhænger helt af, hvor meget kapital vi kan hente hos en kommende stor investor.

Det var nogle af de væsentligste tiltag i 2021 og prioritering i 2022 (Q1), men der har været mange andre mindre tiltag i 2021. Tilmeld jer evt. vores nyhedsbrev på vores webside, så vil i løbende kunne følge med, hvad der sker i Videolink.

Det var alt for nu. Pas godt på jer selv derude, specielt med den stigende COVID-19 smitte i samfundet. Men dejligt, at vi trods alt kan hjælpe så mange ældre og sårbare med at fastholde deres forbindelse til deres nære pårørende via Videolink, som virkelig kommer til sin ret i denne COVDI-19 tid.

I må ha’ en rigtig glædelig Jul og godt Nytår til jer og jeres familier.

Ser frem til et spændende 2022!

NB: Tænk hvis Julemanden havde Videolink, så man kunne videoringe til ham, og ønsker sig julegaver 🙂

Med venlig hilsen / Best regards 

Mads Søndergaard
CEO, Partner and Founder of Videolink
https://videolink.dk/
FB: https://www.facebook.com/Videolink.dk
E-mail: ms@videolink.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop