Black Friday Julekampagne i Videolink. Vi sænker priserne til 2021 niveau. Så giv dine forældre eller bedsteforældre den bedste Julegave, der findes i hele verden!

Nu nærmer Julen sig for alvor, og så kommer det evige spørgsmål: “Hvad skal jeg give mine forældre i Julegave?”. Og det har vi et svar på, nemlig Videolink. Julestemningen har igen i år også ramt Videolink, og nu gør vi det muligt at give Videolink, som Julegave til en pris, som ofte ligger inden for ens normale julegave budget. Derfor sænker vi abonnementsprisen med hele ca. 29%, nemlig fra hele 349 kr. til nu kun 249 kr. pr. måned!. Dette gælder fra og med i morgen Black Friday d. 25. november kl. 00.00, og til og med Juleaften d. 24. december 2022 kl. 23.59. Herefter stiger prisen igen til 349 kr. Skal vi nå at kunne sende videolink udstyret frem til jer inden Juleaften, så det kan komme under juletræet, skal I bestille Videolink, senest fredag d. 9. december, via vores webshop her (eller klik på nedenstående foto “Black Friday”): https://videolink.dk/shop/). Husk, at I kan købe 1 md., 6 md. (yderligere 10% rabat) eller 12 md. (yderligere 20% rabat) Videolink abonnement. Den lave abonnementspris, på kun 249 kr., fortsætter så længe abonnementet løber, så prisen hæves ikke efter d. 24. december, såfremt man har købt Videolink i ovenstående periode, men denne lave pris på 249 kr. gælder helt ind til Videolink abonnementet opsiges. Prisen på evt. tilkøb af GSM dongle (inkl. simkort) er uændret 99 kr. pr. måned.

Man siger, at livskvalitet ikke kan købes for penge, men det er ikke helt korrekt. Videolink kan gives som gave, og vores nuværende kunder siger ofte til os (læs evt. denne kundeanmeldelse: https://videolink.dk/hoer-dorte-og-ole-som-var-den-foerste-kunde-der-koebte-vores-videolink-tv%f0%9f%93%ba-for-ca-et-aar-siden/blog/), at de har fået øget livskvalitet, og øget samvær med deres ældre familiemedlemmer. Så hvad bedre kan man ønske sig i Julegave til familien? Husk, at der er gratis fragt og 14 dages fortrydelsesret. Kontakt os direkte på tlf. 6053 0106, hvis du har spørgsmål til dette tilbud, eller såfremt du har spørgsmål til, hvordan Videolink virker. Så giv dine forældre eller bedsteforældre den bedste Julegave i verden, et Videolink abonnement. Man kan vælge selv at installere systemet, eller tilkøbe en installationsløsning, så kommer vores installatør ud og sætter det op, tester det af, og han går ikke før det hele virker som det skal. Denne mulighed, benytter mange af vores kunder, og er specielt at foretrække, hvis man ikke lige bor i nærheden af sine ældre familiemedlemmer, hvor systemet skal sættes op.

Bestil inden senest fredag d. 9. december, så kan I nå at holde Juleaften via Videolink på eget TV. Vi har rent faktisk flere kunder, som holder, såvel Jul, som Nytår sammen via Videolink, så det er jo en fantastisk måde at skabe glæde i ens familie på.

Glædelig Jul til alle jer alle derude, og husk nu at besøge jeres ældre familiemedlemmer en gang imellem.

black friday, friday, black-1173373.jpg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop