Videolink spørgsmål og svar

 1. Hvordan virker Videolink? Der tilsluttes en lille Videolink mikro-computer og webkamera til modtagerens TV, og den som videoringer op, kan så at sige “fjernstyre” modtagerens TV, uden at vedkommende skal foretage sig noget fysisk for at modtage et videoopkald. Den pårørende kan herefter videoringe op til modtagerens TV via en Videolink APP, enten fra en smartphone, tablet eller PC.
 2.  Hvordan køber/abonnerer man på videolink? Videolink kan bestilles via vores online webshop på vores hjemmeside her: https://videolink.dk/shop/. Når man har modaget produket med posten, tilsluttest udstyret til modtagerens TV jvf. den medfølgende installationsvejledning. Men vi anbefaler at man tilkøber en installatør-pakke, så vores teknikker kommer ud og foretager selve installationen og test, og installatøren går ikke før alt virker som det skal.
 3. Hvad kan man bruge Videolink til? Videolink gør det muligt for eks. en pårørende at føre videosamtaler med et ældre familiemedlem gennem den ældres TV.
 4. Hvad koster et Videolink abonnement? Prisen er 349 kr. pr. Måned, og ekstra 49 kr. for en GSM simkort dongle, hvis modtageren af videokaldet ikke har adgang til en WIFI router (det er vores erfaring, at vi oftest NICHT kan gøre brug af offentlige WIFI, så som eks. et plejehjems WIFI, så det kræver egen WIFI router eller tilkøb af en GSM simkort dongle).
 5. Hvad hvis jeg har COAX (analogt TV-antenne signal fra min TV udbyder eller antenneforening)?

Har du COAX TV signal fra eks. en antenneforening direkte ind in dit TV, så skal man vælge dette i menuen, når man køber vores Videolink produkt. Så medsender vi helt gratis en DVB-C setup boks , samt en ældrevenlig TV fjernbetjening hertil.

6. Hvilke fjernsyn virker til Videolink?

Der findes tre forskellige kategorier af TV apparater, som enten er kompatibelt eller ikke kompatibelt sammen med Videolink (se mere på siden PRODUKT):

-Fuld-kompatibelt TV: Her vil TV’et automatisk gå tilbage til samme tilstand (enten i standby eller flow TV eller andet), som før videosamtalen begyndt, når videosamtalen afsluttes.

– Semin-kompatibelt TV: Her vil TV’et automatisk slukke efter endt videoopkald.

– Ikke kompatible TV: Meget gamle TV apparater, kan muligvis ikke fungere sammen med Videolink, men dette er noget som vores support undersøger INDEN vi fremsender udstyret til kunden.

7. Hvordan annullerer man et abonnement? Som kunde hos Videolink kan du opsige dit abonnement med løbende måned + 30 dage. Opsigelse skal ske via Kundeservice på tlf. +45 7734 7055.

8. Hvad skal der til for at Videolink fungerer? Jævnfør spørgsmål nummer 5, så kræver det at modtagerens TV enten er kategoriseret som Fuld-kombatibelt (1) eller semi-kombartibelt (2). Tilkøber man GSM simkort donglen (fordi modtageren af Videokaldet ikke har en WIFI router), så kræver det, at der er indendørs dækning på simkortet på vedkommendes bopæl adresse. Se evt. dæknngskort her hos vores teleudbyder: https://www.telia.dk/kundeservice/dakning-og-drift/dakningskort/ (husk at klikke på ”Indendørs dækning”, når man indtaster ens adresse). 

9. Hvilke oplysninger indsamler Videolink ApS? Videolink anvender dine personoplysninger til en række formål, som primært er med henblik på at opfylde vores kontrakt med dig. Vi anvender hovedsageligt dine personoplysninger for at kunne administrere dit abonnement, samt levere de ønskede tjenester til dig. Du kan som ejer bede om indsigt i den persondata, der er registreret i relation til abonnementet og brugen af de tjenester mv., der er omfattet af abonnementet.

 

10. Er der nogen aldersgrænse for at abonnerer på Videolink? Man skal være 18 år for at kune bestille et Videolink abonnement.

 

11. Hvor længde holder Videolink maskine? Videolink maskinen er at betragte som en PC, men kan holde i mange år. Skulle der opstå problemer med jeres Videolink udstyr, så sender vi et nyt udstyr, og i returnerer det gamle udstyr, og selvfølgelig uden nogen form for beregning (så fri fragt tur-retur).

 

12. Er det sikkert at handle ved Videolink? Ja – vi opfylder alle love om GDPR, persondata, vilkår mm. Og vi gemmer ingen unødige data eller videosamtaler mm.

 

13. Hvordan kontakter jeg Videolink? Kontakt os via vores kontaktformular på websiden, på e-mail support@videolink.dk eller pr tlf. nr på +45 7734 7055.

Warenkorb
0
  0
  Din kurv
  Din vogn er tomTilbage til Shop