Demo: Opgradering til Videolink version 2.0🛠🎥🎬

3-2-1 NU – ready for take-off🚀 Så er vi gået LIVE med opgraderingen af Videolink fra version 1.0 til version 2.0. Det er helt fantastisk, at det på bare et par måneder, er lykkedes Team Videolink at udvikle en helt ny og unik Videolink platform, der samtidig er meget stabil, og tilmed fyldt med forbedringer og nye funktioner. Rent faktisk, har vi skåret ca. 1 måned af vores planlagte udviklingstid, og det ser man jo ikke i så mange IT projekter i dag 😮 Så NU løfter vi sløret for “hemmelighederne”. Og det i form af en DEMO af Videolink version 2.0 her på vores nyhedsblog, på LinkedIn og Facebook. Videooptagelsen kan også ses, ved at klikke på nedenstående video:

Det betyder Videolink version 2.0 for dig, som kunde/bruger af Videolink systemet:

 • Du skal, som hidtil, klikke på “Ring til TV” på din Videolink app, som du plejer at gøre (SOM NU – INGEN ÆNDRINGER).
 • Når du vil afbryde et videolink opkald, skal du nu klikke på den “blå” telefon knap (med et hvidt telefonrør) nederst på skærmen, og herefter vælge enten “”End meeting for all” eller “Leave meeting” (NYT):
  • End meeting for all“, som afslutter ALLEs videolink opkald og lukker videolink samtalen (hvis der er flere der videolink ringer op til samme videolink samtale, så altså hvis man ønsker at være flere der videolink ringer op samtidigt, så modtageren kan se og tale med flere på ens TV skærm).
  • Leave meeting“, vil sige, at man afslutter sit eget videolink opkald. Såfremt der er flere, som deltager i samme videolink opkald, så vil kun ens eget videolink opkald blive lukket ned, og de andre kan forsætte med at Videolink tale med modtageren af videolink opkaldet på dennes TV.
 • De andre knapper nederst til venstre for den “blå” knap på din smartphone, tablet eller PC, er til at slukke for mikrofonen og slukke for kameraet på din smartphone, og skifte kamera på din smartphone, så den benytter kameraet på bagsiden af din smartphone (NYT).
 • Man har nu (modsat tidligere), mulighed for at være flere personer på samme videolink opkald (I kan stadig bruge det samme link, som I bruger i dag) – (NYT).
 • Såfremt, at I anvender en PC til at videolink ringe op med, så vil I nu kunne dele jeres skærm/browser (fungerer ikke med smartphone eller tablet, men KUN via en PC) med den som I videolink ringer op til. Det vil sige, at I nu kan dele eks. fotos, videoer (herunder eks. ExorLive telerehabiliteringsvideoer m.fl.) således, at I kan dele jeres oplevelser med den, som I videolink ringer op til (NYT). NB: Lyden kommer dog ikke med i delingen af videoen, men det kommer med i en senere opgradering.

Der er er tale om en større opdatering af Videolink systemet, som gerne skulle give, såvel eksisterende, som nye kunder/brugere en bedre brugeroplevelse for både jer, som videolink ringer op, og hos den person, som I videolink ringer op til. Vi vil meget gerne have feedback (såvel ris som ros) fra jer, såfremt I har ændringsforslag, eller hvis I mener, at der er noget, der skal ændres, for at gøre brugeroplevelsen endnu bedre. Så skriv eller ring til os, så vil vi tage stilling til, om der er noget vi kan gøre, så Videolink oplevelsen bliver endnu bedre for alle vores kunder.

Kontakt os direkte pr. tlf. eller via vores kontaktformular her, såfremt I ønsker at høre mere om, hvad Videolink kan gøre for lige netop for jeres familie: https://videolink.dk/contact/

Håber, at I tager rigtigt godt imod det nye Videolink, og at I stadig har gavn af, at opleve vores unikke måde at kommunikere på via ens eget TV.

Mvh.

Team Videolink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
  0
  Din kurv
  Din vogn er tomTilbage til Shop