Ei Holmsø Silkeborg A/S og Videolink ApS

Efter et spændende og udbytterigt møde hos EI-Group, der er en meget fremsynet ejendoms-udvikler, der bygger senior boliger (https://www.holmsoe.dk/), så er vi blevet enige om, at vores unikke nichekommunikations-løsning Videolink, kommer med i deres kommende ejendoms-prospekt vedr. senior boliger i Silkeborg (https://www.holmsoe.dk/find-boligresort/holmso-silkeborg/), som bliver bliver klar til indflytning i marts 2023. Her vil vi desuden komme og fortælle om Videolink til diverse åbent hus arrangementer, hvor evt. kommende beboere, kan se og afprøve Videolink i praksis.

Dette er en af vores mange nye tiltag i Videolink, som har til hensigt at øge kendskabet til de fordele, som Videolink også kan give målgruppen 55+ årige (som har fokus på at leve et godt liv i “den tredje alder”), hvor vi normalt har en målgruppe på 80+ årige. Denne yngre målgruppe, har ofte ikke de store udfordringer med selve betjeningen af moderne teknologiske kommunikations-løsninger, så som smartphones, tablets eller PC, men de vil gerne bare have, at det skal være nemt (convenient) at anvende teknologi. Vi oplever flere og flere henvendelser fra potentielle kunder, som ikke orker alle de TV fjernbetjeninger, som det oftest kræves, for at kunne betjene både TV og streaming-tjenester. Videolink prøver at fjerne disse manuelle fjernbetjeninger, og erstatter brugernes mange ofte komplicerede TV fjernbetjeninger (med mange knapper), med en simpel brugervenlig TV fjernbetjening. Videolinks simple fjernbetjening, er udelukkende til for at betjene såkaldt “flow TV” kanaler. Det vil sige “normal” TV kanaler via eks. ens TV og internet udbyder. Videolink i sig selv, har absolut INGEN knapper hos modtageren af videolink opkaldet.

 

Vores mission er ,at hjælpe så mange som muligt, med at fjerne al teknikbøvl, og gøre TV og video-kommunikation så simpel som overhovedet muligt. Det skal være sådan, at alle kan være med, uanset alder og fysiske eller metal tilstand. Derfor, er vi også, i højere grad, begyndt at samarbejde med organisationer og virksomheder, som udbyder boliger til dette segment. Sammenarbejdet med EI-Group A/S, er kun starten, da vi er i dialog med flere lignende virksomheder og ejendoms-udviklere. Vi ser det som en WIN-WIN-WIN løsning, da ejendoms-udviklerne kan tilbyde Videolinks unikke kommunikations-løsning, og dermed brande deres virksomhed. Kommende beboere, kan få glæde af at kunne kommunikere med familien og fagpersoner på en meget simpel måde, og Videolink kan øge kendskabs-graden til vores kommunikations-løsninger.

Kontakt mig direkte for et møde, såfremt jeres virksomhed også er ejendoms-udvikler eller lign., som bygger og eller tilbyde seniorboliger, plejehjem, bofællesskaber, botilbud eller andre typer nye boligtyper til vores målgruppe af Videolink.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop