18,9 millioner potentielle kunder i Norden – Videolink forventes snart at komme på Elgigantens Marketplace

Vi er meget stolte og beæret over at www.videolink.dk har fået tilsagn om at vores Videolink TV, snart kan få lov til komme på nordens største online elektronikforhandler platform, Elgigantens Marketplace, som giver adgang til 18,9 millioner potentielle kunder.

Elgiganten Marketplace mål er, at kunne tilbyde Nordens største udvalg af elektronik og teknologi, samt produkter, der løfter og komplementerer det produktsortiment, som de bedst er kendt for. Det betyder flere tusinde nye varer inden for kategorier; Hvidevarer, TV, Audio, PC, Mobil, Gaming, Hjem og Køkken. Elgigantens partnere er nøje udvalgt for deres ekspertise indenfor de produkter de tilbyder, hvilket betyder, at vi kan tilbyde et meget bredere udvalg af produkter.

Det betyder, at vi nu intensiverer søgningen efter investorer, som kan hjælpe med at løfte denne enorme opgave, som vi kommer til at stå overfor. Så kontakt mig personligt via tlf. 6053 0105 eller e-mail ms@videolink.dk såfremt du, som investor, ønsker at komme med på vores vækstrejse, som nu går ind i en helt ny og spændende fase, som kan løfte Videolink til næste niveau, så vi forhåbentlig kan skabe en dansk eksport succes og på sigt endda et ny Unicorn.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0
    0
    Your basket
    Your cart is emptyBack to Shop