ExorLive fungerer optimalt sammen med Videolink

Vidste du at genoptrænings-videoerne fra ExorLive kan anvendes direkte via Videolink? Det virke helt simpelt. Det kræver blot at man anvender Videolink appen via en PC, og så kan man dele alle ExorLives trænings-videoer helt gratis igennem Videolink applikationen. Det vil sige, at de kommuner eller private borgere, der har købt et ExorLive abonnement kan dele trænings-videoer, helt gratis, med de borgere eller organisationer, som har installeret Videolink mikro-computeren. Det medfører, at eks. fysioterapeuter, ergoterapeuter, plejepersonale eller pårørende, kan øve genoptrænings-øvelser med ældre, svage og handicappede borgere, som ikke er i stand til at betjene moderne kommunikations-løsninger, så som smartphones, tablets eller PC. Dermed kunne eks. være at eks. 5 ældre borgere, på hver sin geografisk lokation, blive genoptrænet af eks. én fysioterapeuter, som står på en 6. lokation via Videolink. Dermed kan der spares undervisnings-ressourcer, og transportomkostninger, samtidig med at man opnå øget produktivitet, og at flere borgere kan gennemføre trænings-øvelser på samme tid, og dermed hurtigere opnå bedre fysisk mobilitet og dermed blive mere selvhjulpen på kortere tid. Det vil alt andet lige medføre flere ledige “varme hænder” og dermed en omkostnings-besparelser for kommunerne.

Nedenfor vises et kort videoklip, som viser brugen af en simpel ExorLive øvelse, udført igennem Videolink applikationen, og det virker rigtigt godt, og er ekstremt brugervenligt, da personen der skal genoptrænes, ikke skal foretage sig noget rent teknisk for at være med i et træningsforløb. Vedkommende skal blot sidde foran ens egen TV skærm på det aftalte tidspunkt for, hvornår genoptrænings-øvelserne starter. Det kan være, at plejepersonalet giver besked om, at “nu skal du, Gerda gå ind foran dit TV, og så starter din træning eks. kl. 14.00”. Plejepersonalet behøver ikke foretaget sig andet, da det er fysioterapeuten, der starter trænings-sessionen, helt automatisk, samtidig hos de 5 borgere, som skal deltage i træningen kl. 14.00.

Kontakt os via vores kontaktformular på vores hjemmeside her, såfremt I ønsker at høre om, hvordan jeres familie, jeres kommune eller organisation kommer igang med at anvende ExorLive via Videolink: https://videolink.dk/contact/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop