Flere henvendelser fra kommuner og institutioner, som vil teste vores nye Videolink TV

Vi er netop lige blevet ringet op af vores kontaktperson til en stor handicapinstitution. Den øverste ledelse, har netop lige sagt GO til, at de vil teste vores nye Videolink TV hos udvalgte beboere på institutionen. De er dog ved at gå på sommerferie i denne uge, så det bliver først i august måned, lige efter sommerferien. Men det er ret vildt for en lille startup virksomhed som Videolink Aps. Syntes lige, at I skulle have denne gode sommernyhed, da det kan gå hen og blive en game changer for Videolink, hvis vi også kan vise, at vi kan gøre en forskel for de handicappede borgere i samfundet. Det vil varme vores hjerter, hvis vi også kunne skabe inklusion og øge livskvaliteten for denne gruppe af medborgere, som har det rigtigt svært. Desuden kan det blive en fantastisk reference for os, så vi kan komme ud og blive kendt i samfundet, så vi kan gøre en forskel for de allersvageste og udsatte borgere, som er hele vores mission med Videolink.

Derudover er vi netop blevet kontaktet af en stor jysk kommune som, med stor nysgerrighed, er faldet over jeres Videolink produkt. I dag udfører de skærmbesøg med borgere over iPads, men de syntes nu egentligt, at videolink lyder meget mere intuitivt. De har også borgere, som har vanskeligt ved at håndtere moderne de moderne teknologier og fjernbetjeninger. De vil gerne have et system, hvor hjemmeplejen kan videoringe til borgeren på en stor skærm som eks. et TV. Og det er netop lige præcis det som Videolink kan. Videolink er et af de få kommunikations-systemer, som både er platformuafhængig (det vil sige, at man kan videoringe op fra et vilkårligt browser baseret device – både både android, apple samt windows eller andre pc platforme), og simpelt at anvende. Simpelt i den forstand, at vi ingen “knapper” har hos modtageren af videoopkaldet, hvilket gør at selv meget svage borgere, som eks. er kognitiv udfordret, eller som har funktions-nedsættelse, vil kunne anvende systemet helt uden hjælp fra eks. plejepersonalet. Derudover kan kunderne, med vores seneste softwareopgradering, nu også være flere på videoopkaldet samtidigt, og det på tværs af alle platforme. Desuden tilbyder vi, indtil videre, hver kunde et ubegrænset antal brugere af systemet. Det vil sige, at har man eks. en familie på 10 personer, så vil alle 10 kunne videoringe op til modtageren, som har Videolink installeret til sit TV (dette koster indtil videre ikke ekstra for kunderne). Den pågældende kommunen var meget begejstret, og de har allerede booket os i kalenderen i august måned, hvor vi kommer og laver en demo af vores Videolink TV for dem.

Skulle jeres kommune eller institution også være interesseret i at få en demo af vores Videolink TV, så er I meget velkommen til at skrive eller ringe til mig personligt på tlf. 6053 0105 eller på e-mail ms@videolink.dk.

God sommer til jer alle.

wheelchair, handicap, disability-1249819.jpg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop