Fra produkt til serviceorienteret design

Vi er stolte over at www.videolink.dk er blevet udvalgt til at deltage i nedenstående et accelerator program “Fra produkt til serviceorienteret design” igennem Danish Life Science Cluster og innovationshuset Public Intelligence. Programmet består at et individuelt forløb, med flere workshops.

Vi håber dermed, at kunne afprøve forskellige måder at arbejde med vores Videolink bruger på, lige fra brugerinvolvering til co-creation. Vi skal lære om, hvordan man kan arbejde med prøvehandlinger med rigtige brugere, samt hvordan et Living Lab, kan være en ressource, når brugernes skal inddrages i produktudvikling. Vi håber på, at dette program kan hjælpe os med at gøre Videolink endnu bedre, da vi skal undersøge, hvad design thinking kan give Videolink. Der er fokus på servicesdesign, servicerejser og brugerrejser, og hvordan vi kan tænke Videolink produktet ind i de offentlige services. Så alt i alt, et særdeles spændende program, hvor vi skal have vores brugere og kunder i fokus, så Videolink produktet kan gøres endnu bedre og tilpasses brugernes behov.

Se mere her, eller klik på logoet nedenfor: https://www.danishlifesciencecluster.dk/projekter/fra-produkt-til-serviceorienteret-design/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop