Hør Dorte og Ole, som var den første kunde, der købte vores Videolink TV📺 for ca. ét år siden

Så dejligt at høre, hvordan kunderne roser vores Videolink kommunikations-løsning. Denne gang, er det fra Dorte, som er datter til Ole. De var den allerførste kunde, der købte vores Videolink TV for nu ca. 1 år siden. De har være hyppige bruger af Videolink, som nærmeste er blevet et uundværlig bindeled i familien. Dorte sendte os en e-mail, og vi har fået lov til at gengive den her, i sin fulde uredigerede længde:

“Da min far, Ole kom på plejehjem for nogle år siden, var han stadig i stand til at tage telefonen, når vi ringede til ham. Men efterhånden blev det mere og mere besværligt for ham at komme til telefonen (han sidder i kørestol), og han holdt til sidst helt op med at tage telefonen overhovedet. Vi fandt ud af, at han faktisk heller ikke længere kunne finde ud at bruge telefonen.

Det var derfor fantastisk for mig, da jeg opdagede Videolink. Der var pludselig en chance for at komme i kontakt med min far igen. Min far bruger det meste tid foran sit fjernsyn, og pludselig var der en mulighed for at ringe og snakke med ham, uden at han skulle spekulere på at trykke på nogle knapper overhovedet. Vi havde først en snak med ham for at være sikker på, at han ikke havde noget imod, at vi bare ringede når det passede os, og måske midt i en fjernsynsudsendelse.  Min far syntes. at det hele lød spændende, selvom han – som han sagde – ikke helt forstod hvordan det fungerede.

Min far er nu rigtig glad for den kontakt vi har fået ’online’.  Han nyder virkelig at kunne se os og siger altid, at han er så glad når vi ’kommer ind i hans stue’. Det betyder utrolig meget nu også at kunne se hinanden i modsætning til en telefonsamtale. Tit er det vigtigere, bare lige at kunne se at min far har det godt. Og vi kan også vise ham ting igennem skærmen og han kan følge lidt med i vores hverdag med billeder her hjemmefra. Det betyder utrolig meget for mig, når jeg ikke kan komme ud og besøge ham hver dag. Og det er så rart at se min far blive glad når vi får forbindelse på skærmen.  Jeg er selv så glad for at kunne følge med i om han har det godt.  Og bare det at kunne give ham en besked og fortælle ham, hvornår vi kommer og besøger ham, er virkelig rart. Det er ikke altid de lange samtaler vi har. Men den ’lille’ kontakt har en kæmpe betydning for både min far og jeg. Og bare det at vide, at jeg altid lige kan ’kigge ind’ og sige hej, har en kæmpe betydning for mig. Og jeg tror også, at min far føler, at han ikke bliver glemt, med den kontakt vi har hver eller hver anden dag.

Videolink har virkelig åbnet en mulighed for at kunne bevare kontakten med min far, da han pludselig ikke længere kunne finde ud af at tage telefonen, eller bruge sin mobil. Det har været – og er – en utrolig livslinje, og giver tusinde gange mere end det at tale i en telefon.”

Det er SÅ fantastisk at høre sådanne oplevelser fra kunderne, og det varmer sådan om vores hjerte. Dortes e-mail i sig selv, beskriver præcis vores mission og vision med Videolink, og hvorfor jeg fandt på ideen med Videolink for nu ca. 3 år siden. Skriv til os via vores kontaktformular (https://videolink.dk/contact eller ring til os), såfremt I har spørgsmål til Videolink, eller ønsker at høre om Videolink også kunne give mening for jeres familie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop