Kalder alle Keystones investorer: Kom og se os pitche på “The Kitchen” (AAU) tirsdag d. 13. sept. kl. 16.00-18.00

Så nærmer vi os med spænding vores næste pitch deltagelse, nemlig “in my neighborhood” smilets by, Aarhus (hvor jeg fandt på ideen om Videolink i 2019). Vi ser frem til en spændende aften, hvor vi, via Keystones, er blevet inviteret til at pitche på “The Kitchen” på AAU. Se mere om arrangementet her: https://keystones.dk/keystones-ruller-investormoederne-ud-i-vestdanmark/

Til dette arrangement, vil jeg godt afsløre, at vi komme med nye og spændende navngivne B2B kunder og partner, som vi netop er i dialog med. Helt konkret har vi indgået en aftale om et testforløb om at vi levere et Videolink sæt, som kommunen skal teste, og hvis dette bliver en succes, så påtænker du at købe et endnu ukendt antal Videolink devices. Så det bliver rigtigt spændende, og måske kan jeg afsløre mere d. 13. september, hvis der sker nyt i denne og andre sager.

Denne dag, vil jeg have to fra mit netværk med, som jeg løbende sparer sammen med, men som også er ved at skabe kontakt til et plejehjem i København, som også er interesseret i at teste Videolink. Derudover, vil jeg også, på aftenene afsløre, at vi skal til et meget interessant møde med en ejendoms-udvikler, der bygger plejehjem. Vi skal til møde med dem sidst i september måned. Vi er i dialog med flere af disse ejendoms-udviklere og det kunne gå hen og blive et interessant samarbejde for begge parter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop