Ny og forbedret brugergrænseflade i Videolink

Vi har i et stykke tid, arbejdet på at udvikle en ny forbedret, og mere stabil Videolink brugergrænseflade i Videolink, og i vores Videolink app. Og det er med stor glæde, at vi nu kan rulle denne ud til alle vores Videolink kunder og brugere. Dette sker helt automatisk, så kunderne skal ikke foretage sig noget, og kan benytte samme link til Videolink appen som hidtil. 

Opgraderingen sker i løbet af i dag torsdag d. 9. juni 2022. Fremover, vil skærmen se noget anderledes ud, end den plejer når der video-opringes til ens kære familiemedlemmer. Billedet, af både den som foretager video-opkaldet på ens smartphone, tablet eller PC, og den som modtager video-opkaldet på ens TV, bliver større, og systemet fungerer mere stabilt.

Selve brugergrænsefladen på den, som foretager video-opkaldet via ens smartphone, tablet eller PC, kommer til at se sådan ud:

Og hos vedkommende, som modtager video-opkaldet på ens TV, vil skærmen komme til at se sådan nogenlunde ud om dette:

Det betyder det for dig som Videolink kunde:

 1. Du skal klikke på “Ring til TV” på din Videolink app, som du plejer at gøre (SOM NU – INGEN ÆNDRINGER).
 2. Når du vil afbryde et videoopkald, skal du nu klikke på den røde knap (med et hvidt telefonrør – se foto ovenfor) nederst på skærmen (NYT). 
 3. De andre knapper nederst til venstre for den røde knap på din smartphone, er til at slukke for mikrofonen og slukke for kameraet på din smartphone, og skifte kamera på din smartphone, så den benytter kameraet på bagsiden af din smartphone (NYT).
 4. I har nu (modsat tidligere) mulighed for at være flere personer på samme video-opkald (I kan stadig bruge det samme link, som I bruger i dag) – (NYT)
 5. Såfremt, at I anvender en PC til at video-opringe med, så vil I nu kunne dele jeres browser (fungerer ikke med smartphone eller tablet, men KUN via en PC) med den som I video-opringer til. Det vil sige, at I nu kan dele eks. fotos, videoer (herunder eks. ExorLive telerehabiliteringsvideoer m.fl.), således at I kan dele jeres oplevelser med den, som I video-opringer til (NYT).

Der er er tale om en større opdatering, som gerne skulle forbedre brugeroplevelsen, både for dem som video-opringer, og hos den person, som modtager video-opkaldet på ens TV. Vi har bedt kunderne om at komme med såvel ris som ros til den nye brugergrænsefalde, så vi hele tiden kan blive bedre, og tilpasse Videolink til brugernes ønsker og behov, så Videolink oplevelsen kan blive endnu bedre for alle vores kunder.

Vi håber, at kunderne tager rigtigt godt imod det nye Videolink, og at de stadig har gavn af, at opleve vores unikke måde at kommunikere på via ens eget TV.

Med venlig hilsen

Team Videolink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
  0
  Din kurv
  Din vogn er tomTilbage til Shop