Opgradering af Videolink appen

I aften, mandag d. 4. juli, foretager vi endnu en opgradering af Videolink. Denne gang, er der tale om helt nye funktioner i selve Videolink appen, som gør, at den der videoringer op, kan se status på Videolink systemet hos den, som modtager videoopkaldet. Nederst i Videolink appen er der nu en blå knap, som viser “System status”. Hvis man klikker på den, så kan man se status på Videolink systemet hos den person, som man videoringer til. Der er tale om en større opgradering af Videolink appen, som yderligere giver de pårørende mulighed for eks. at genstarte og tjekke Videolink systemet hos modtageren af Videolink opkaldet.

De nye funktioner er følgende:

 1. Den der videoringer op kan nu se om modtageren af Videolink opkaldets udstyr (der hvor Videolink mikro-computeren er tilsluttet TV’et), er tændt eller slukket. Det SKAL være tændt (så knappen skal være grøn”), før i kan foretage et videoopkald.
 2. I kan nu også se om modtager af videolink opkaldets TV er tændt eller slukket. Ikke noget der betyder noget for om i kan foretage et videoopkald, men nogle kunder har ytret ønske om at de kan se om TV’et er tændt, for hvis det er tændt, så er der også stor sandsynlighed for at modtageren sidder foran TV’et, og måske har lyst til at tale med de pårørende via Videolink på deres TV. 
 3. I får en ny funktion i Videolink appen, så i kan genstarte Videolink udstyret, såfremt i måtte opleve, at I ikke kan video ringe op. Dette sker yderst sjældent, men nu har man så en mulighed for selv at genstarte udstyret (på samme måde, som hvis ens pc driller og kræver en genstart), inden i ringer til vores support (som i selvfølgelig altid er velkommen til at ringe til, da telefonisk og personlig support er med i Videolink abonnementet, så tøv endelig ikke med at ringe til os (tlf. nr. fremgår nederst  højre hjørne på vores webside). 
 4. Den som videoringer op, kan også se om vedkommende har internet-adgang på sin smartphone, tablet eller pc. Dette gælder både hvis man benytter simkort, WIFI eller LAN.
 5. Skulle ingen af ovenstående funktioner vise sig at være nok til at få Videolink udstyret til at virke, så kommer der automatisk vores support tlf. nr op, som i kan trykke på og ringe op til, så  hjælper vi jer med at få jeres udstyr til at virker igen.
 6. Nedenfor kan I se hvordan brugergrænsefladen i appen kommer til at se ud fra og med i morgen fredag d. 17. juni.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
  0
  Din kurv
  Din vogn er tomTilbage til Shop