På fredag d. 28. oktober skal vi præsentere Videolink på IT Temadagen, for IT frivillige i ÆldreSagens Sorø distrikt 8

Vi glæder os meget til at præsentere Videolink for de IT frivillige i ÆldreSagen på fredag d. 28. oktober. Vi stor respekt for det arbejde, som de IT frivillige bidrager med, og at I gør et kæmpe stykke arbejde med at hjælpe de ældre og allersvageste borgere med deres IT problemer. Det falder i god tråd med, hvad Videolink står for, og hvad vi kan tilbyde samme målgruppe. Nemlig, at inkludere de ældre ved “at gemme alt teknikken væk i en lille kasse”, som er vores Videolink mikro-computer. Dernæst fjerne vi alle knapper, og så kan man føre en samtale med ens familie på ens eget store TV. Vores unikke kommunikations-løsning, kræver absolut ingen IT kundskaber. Så ALLE kan være med, uanset alder, teknisk formåen eller evt. handicap. Det eneste det kræver er, at den ældre skal kunne “høre og se TV” på ens eget TV. Kan de dette, kan de også få gavn af Videolink, og se og tale med deres pårørende på deres eget TV, uden at foretage sig noget for at modtage et videoopkald. Det er den der Videoringer op til den ældre, som kun skal trykke på én knap (eneste knap i vores system) “Ring til TV” i en APP på enten deres smartphone, tablet eller PC. Og så starter samtalen på TV’et helt automatisk (uanset om TV’et er slukket eller tændt), så samme måde som i Teams, Zoom, Google.Meets, FaceTime etc. Helt simpelt og enkelt.

Link til dagordenen finder I her: https://www.aeldresagen.dk/frivilligportalen/distrikt-8/moeder-og-kurser

Til orientering, så har vi lige modtaget en kunde-anmeldelse af Videolink, som I kan læse her, hvis I vil høre, hvordan en de (Ole og Dorte) har opnået inklusion og øget livskvalitet i deres familie, ved at anvende Videolink i nu snart 1 år: https://videolink.dk/hoer-dorte-og-ole-som-var-den-foerste-kunde-der-koebte-vores-videolink-tv%f0%9f%93%ba-for-ca-et-aar-siden/blog/

Så er du IT frivillig hos ÆldreSagen i Sorø området, så tilmeld dig dette spændende arrangement (se tilmelding i ovenstående link), som udover præsentationen af Videolink, også byder på andre spændende punkter på dagsordenen. Og skulle du sidde i en af de andre afdelinger i ÆldreSagen, Ældreråd eller lign., så ring (tlf. 6053 0105) eller skriv (ms@videolink.dk) til mig, så vi kan arrangere, at vi helt gratis, også kommer ud til jer og giver en demo af Videolink.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop