Så er der nøjagtig 3 uger til at Videolink ApS deltager på Health & Rehab messen i Bellacentret

Vi ser med stor spænding frem til igen i år at deltage, med en messestand, på Skandinaviens største fagmesse for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Og i år kommer vi med en nyhed, specielt målrette kommuner, institutioner, hospitaler m.fl. Så vi er rigtig spændte på, hvad de besøgende siger hertil. Så kom forbi vores messestand, og hør mere herom, samt se en demo af, hvad vi nu har fundet på af nye ting i Videolink. Til de første 5 interesserede, vil der være mulighed for at blive skrevet op til at kunne låne et sæt Videolink helt gratis i én måned, så I kan se om det er noget for jeres kommune eller organisation.

På Health & Rehab mødes flere tusinde personer, der arbejder i eller med sundheds- og socialsektoren, for at finde inspiration, netværke og se de nyeste produkter og innovationer.

I år vil vi, sammen med mere end 175 andre virksomheder, demonstrere vores produkter på Health & Rehab. Du kan finde www.videolink.dk på stand C2-060. Kom endelig forbi!

På messen kan du også deltage i relevante seminarer, foredrag og workshops, der afholdes af eksperter, politikere og brugere.

Messen finder sted 23. – 25. maj 2023, og der er gratis adgang. Læs mere på www.health-rehab.dk

Ses vi? Her er nærmeste vej i hallen til vores messestand C2-060:

For yderligere info om Videolink, se mere under udstillerlisten her: https://my.eventbuizz.com/event/health—rehab-2023-10768/detail/exhibitor_detail/22678

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop