Så er sommerferien, for nogle, ved at lakke mod enden, men Team Videolink, har ikke ligget på den lade side i juli måned. Vi har arbejdet intenst på at forberede flere B2B kundebesøg og test hos kunder, kommuner og organisationer i august måned.

Videolink står vi over for en rigtig rigtig spændende august måned, med flere demo kundemøder og kundeinstallationer hos både grossister, kommuner og private plejehjem. Samtidig, er vi tæt på at få at indgå aftaler med flere investorer, så vi kan løfte denne store opgave med at forestå de fremtidige kundeinstallationer. Vi sender derfor en stor tak til bl.a. Keystones og andre organisationer, som har gjort det muligt at bringe Videolink til næste niveau, og dermed øge væksten markant, så vi kan indfri vores væsktambitioner, og vores mission om at mindske ensomheden, og øge livskvaliteten hos de de af vores medborgere, som har vanskeligt ved at håndtere eksisterende teknologi.

Som founder og direktør i Videolink ApS, er jeg meget stolt over, at det nu er lykkedes at vækste Videolink. Derfor takker jeg alle medarbejdere, interessenter og samarbejdspartnere, som har gjort dette muligt. Jeg glemmer ingen på min vej mod succes, så alle der har bidraget til vores succes, vil mærke dette på et tidspunkt. Også selvom det er mundtlige aftaler, så vil ingen gå mig forbi, ingen bliver glemt. Jeg er så stolt over at Videolink, efter 3 års hårdt arbejde, nu endelig ser ud til at blive en succes. Jeg har hele tiden haft troen på, at det nok skulle lykkedes, og det tyder alt på nu vil ske.

Det skal lige nævnes, at det ikke er for sent at komme med på vores vækstrejse. Er du investor, eller har frie private likvide midler, som ønskes investeres m.h.p en god fremtidig ROI (Return On Investment), så er det NU du skal slå til. Vi forventer at lukke vores investeringsrunde med Keystones i august måned. Det er dog INGEN krav at man, som investor, er medlem af Keystones, men vi har allerede et par soft commitments fra medlemmer af Keystones, og vores nuværende investor vil også gerne være med i denne investor runde. Kontakt mig direkte på tlf. +45 6053 0105 eller pr. e-mail “ms@videolink.dk”, eller vi vores kontaktformular på vores webside her: https://videolink.dk/contact/

Fortsat god sommer til jer, som stadig har ferie. Følg vores fantastiske væksrejse i Videolink via vores nyhedsblog på vores webside, LinkedIn, Facebook ellerTwitter.

meeting, business, brainstorming-1453895.jpg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop