Så er vi gået live med vores ny Videolink LinkedIn side, så følg denne side, da der kommer til at ske mange spændende ting her efter sommerferien

Datoen siger, at det bør være sommer i Danmark lige nu, men det danske sommervejr driller lidt for tiden, men udviklingen af Videolink står ikke stille af den grund☀ Vi holder også lidt sommerferie i Videolink, men er også i fuld gang med at planlægge en række spændende tiltag her efter sommerferien. Derfor følg os på vores nye LinkedIn side, og vær den første til at læse nyt om, hvad der kommer til at ske i Videolink fremover. Nogle af tiltagende, kan jeg kort løfte sløret for her, men vi kan ikke afsløre alle detaljer. I august, skal den første kommune teste vores nye egen-udviklede brugeradministrations-modul JMAP (Videolink version 3.0) . Det bliver rigtigt spændende at høre deres feedback på systemet, så vi kan udvikle det og gøre det endnu bedre. Desuden, er vi ved at finde den fysiske “accept-knap”, som vi allerede har udviklet vores kode til (som blev præsenteret på Health & Rehab i Bella Centret i maj måned). Så skulle der være nogle af jer, som har forslag til, hvordan knappen skal se ud (størrelse, farve, funktioner etc.), så skriv til os via vores kontaktformular her: Kontakt – Videolink.

Endvidere, er vi ved at ændre lidt på vores webside, hvor der bl.a. kommer en side med installationsguide og tips & tricks. Mere herom følger, når vi nærmer os offentliggørelsen heraf. Vi søger også nye medarbejdere på sigt. Til at starte med bliver det primært en praktikplads inden for IT udvikling og support, og måske senere også en SoMe praktikant, men det ligger ikke helt fast endnu. Derudover kommer der andre nyheder i Q2 2023, men disse kan vi endnu ikke afsløre, men følg os her eller på LinkedIn, eller kontakt os via vores kontaktformular (se link ovenfor).

Fortsat god sommer til jer derude.

Mvh. Team Videolink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop