Sikke en fantastisk Health & Rehab messe! Tak til alle jer der besøgte vores messestand!

Netop hjemvendt efter en meget vellykket messe i Bella Centeret. Tak for den flotte feedback, vi har modtaget som led i fremvisningen af vores nye Accept-knap, samt vores nye integration til Cekuras falde-alarm. Det viser bare, at vi har fat i noget af det helt rigtige. Vi havde desuden mange inspirerende snakke og diskussioner med de besøgende om bl.a. skærmbesøg, telerehabilitering, telemedicin, selvhjulpenhed, livskvalitet, tryghed og frigørelse af “varme hænder” i pleje- og sundhedssektoren.

Til de af jer, der ikke havde mulighed for at deltage på messen, og dermed ikke fik afprøvet vores nye Accept-knap og Cekura falde-alarm integration, så har vi lavet denne video (se nedenfor), så I kan få en fornemmelse af hvordan Accept-knappen virker. Selve Accept-knappen kommer til at se anderledes ud i den endelig version, så dette er blot en prototype, men selve teknologien, har vi fået til at virke, og den kommer med i vores kommende software-opgradering af Videolink, og herefter vil den kunne vælges i vores webshop her: https://videolink.dk/shop/ (dette gælder også for vores eksisterende Videolink kunder). Mere info følge, så hold øje med os på LinkedIn, Facebook, Twitter eller på vores webside.

Kontakt os gerne via vores kontaktformular (https://videolink.dk/contact/) eller ring på tlf. 6053 0105, såfremt I måtte være interesseret i at høre mere om, hvad Videolink kan gøre for jeres kommune eller organisation (og selvfølgelig også, hvis I er en privat person, som har spørgsmål til produktet).

God weekend og Pinse

Team Videolink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop