“Vi tager vores egen medicin”: Min far har også fået Videolink

watch tv, online, tv-2158506.jpg

Fornyeligt flyttede min far på plejehjem, og hans Videolink system flyttede også med. Min far var en af de allerførste, der testede vores nye Videolink version 2.0, i hans tidligere bolig, i juleferien 2022. Og det fungerede rigtigt godt, selv på et ældre Philips TV fra 2008. Min far har både smartphone og PC, men det er bare meget nemmere for os begge at benytte Videolink, for det kræver bare et lille klik på en “wepapp” på min smartphone eller PC (lidt forskelligt, hvad jeg bruger ift. Videolink), og så kan vi se og tale sammen på hans store TV-skærm. Han behøver ikke gøre noget som helst, for at modtage Videolink opkaldet. En lille smart (og måske ukendt) funktionalitet i Videolink web appen er, at man rent faktisk kan se, om modtagerens TV er tændt lige i øjeblikket (der kommer snart flere tips og tricks på vores webside): Klik på “System status” i Videolink web appen, og vent ca. 10 sekunder, så opdateres status på Videolink systemet hos den, der har Videolink systemet installeret på sit TV, men man kan også se om ens egen internetforbindelse er ok, og om Videolink-boksen er tændt (=online).

Men jeg ved også sådan ca., hvornår det vil være bedste, og mest hensigtsmæssigt at foretage et Videolink opkald til min far. Altså ca. tidspunkter for, hvornår han spiser, hviler sig etc. Vi er i hvert fald er vi begge rigtig glade for, at vi kan se og tale sammen på hans eget TV, også nu hvor han er kommet på plejehjem. Og her ved jeg meget præcist, hvornår han IKKE er tilgængelig, da de har faste spisetider eks. kl. 12.00 og 17.30. Jeg er i hvert fald rigtig glad for, at jeg kan holde kontakten vedlige til ham, så vi kan være “sammen på afstand”, da jeg har ca. 1 1/2 times kørsel (hver vej) til hans plejehjem. Nogle gange Videolink ringer jeg bare lige for at høre om, hvordan han har det, og andre gange kan det være nogle praktiske ting, vi lige skal have afklaret, så som eks. diverse indkøb, lægebesøg etc.

Kontakt mig gerne direkte på tlf. 6053 0105, eller via vores kontakt formular her: https://videolink.dk/contact/, såfremt du ønsker at høre mere om Videolink, eller hvis du ønsker at afprøve Videolink gratis i 1 måned.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop