Videolinks forskning

Vi arbejder pt. på flere Videolink kunde-test i forskellige kommuner

Aabenraa Kommune:
1) Skærm Besøg hos borgere i behandlingsforløb.
2) Genoptræning – både hold og individuel træningsforløb.
3) Kaffe-ringe-op til ældre, som ikke har nogen pårørende /venner (frivillige der ringer op via Videolink).

Horsens Kommune:
Har fået et sæt Videolink i deres showroom, og vores kontaktperson skal præsentere Videolink for din afdeling i næste uge, men har virker meget begejstret og vil tage kontakt til Åbenrå Kommune for at høre deres erfaringer (Åbenrå Kommune har lige udvidet deres test og bestilt yderligere et sæt Videolink og er meget begejstret for deres testforløb).

Vejle Kommune:
Velfærdsteknolog i Vejle Kommune, har ytret ønsker om at teste videolink, men afventer endelig beslutning herom, så tænker vi starte op hos dem engang efter sommerferien.

Skejby Sygehus:
Test via en henvendelser fra en overlæge på patienthotellet for demente og andre alvorlige sygdomme. Her er det hensigten at opstille Videolink på enkelt-stuerne på patienthotellet, så de pårørende kan ringe til deres syge indlagte ældre familiemedlemmer under deres ophold, som typisk vare 1 uges tid. Vi afventer pt en behovsbeskrivelse, og efterfølgende godkendelse af deres IT afdeling til at gå i gang med test fase 2 (vi har gennemført fase 1 og set at det virker på deres TV). Lige pt afventer vi go hertil fra deres IT afdeling, for at vi kan fortsætte testen.

Frankrig:
Vi blev, lige efter sommerferien 2020, kontaktet af den Danske Ambassade i Paris mhp. at indgå et partnerskab med en stor agent inden for “sensitive gulve” (hvis en beboer falder, så registrerer gulvet at der er et fald og personalet kan komme vedkommende til hjælp) til bl.a. plejehjem og ældreboliger mm. Firmaet er også stor inden for healthcare og hospitaler i Frankrig, og vores måske kommende agent på det franske marked, skal nu teste Videolink på diverse plejehjem, hvor det er et helt plejehjem (på ca. 85 beboere i gennemsnit), som vil få tilbudt Videolink. Forsøget er lige startet og de første resultater tyder rigtigt godt. Desuden har agenten lige præsenteret Videolink på et stort webinar i Frankrig, og journalisten, som var med på mødet nævnte udelukkende Videolink (ud af de ca. 10 deltagere på webinaret), så det er rigtigt spændende. Se evt. vedlagte artikel (på fransk – men du kan bruge google translate). Vi har i denne uge haft et evaluerings-møde med agenten og de vil sætte os i forbindelse med en af deres store kunder på plejehjems-området (agenten er B2B), så de vil udvide testen med 10-20 sæt Videolinks, så det er meget lovende (men vi kan desværre ikke levere før vi er i version 1.0). Desuden var de interesseret i at integrere vores produkt i deres sensitive gulve, så det kunne være yderst interessant og skabe en WIN WIN og et meget tættere samarbejde end bare et agentforhold.

Japan:
Vi er desuden også blevet kontaktet af japanske organisationer og investorer (herunder JETRO m.fl.), som vi nu er igang med at evaluere m.h.p evt. videre dialog. Desuden har vi ansøgt om deltagelse på Fujitsu’s accelerator program for startups.

BA projekt
To studerende er ved at afslutte et Bachelorprojekt om Videolink, hvor de bl.a. skal undersøge og afprøve om Videolink teknologien kan understøtte Telerehabilitering mm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop