Videolink kunde-anmeldelse og anbefaling

Dejligt, når der popper en e-mail op, i ens indbakke, fra en tilfreds kunder, som får det fulde potentiale ud af at benytte Videolink, til at kunne inkludere de ældste familiemedlemmer. Det var netop hele ideen med Videolink, da vi i sin tidstartede med at udvikle produktet for ca. 4 år siden. Jeg har fået tilladelse af kunden, til at gengive vedkommendes anmeldelse i sin fulde uredigerede længde her:

“Vi har haft stor glæde af Videolink de sidste måneder. Mine forældre er begge to sidst i firserne og har store udfordringer med at kommunikere på tlf eller PC.

Den ene af mine forældre har stort høretab og kan slet ikke høre hvad der bliver sagt i en tlf.

Den anden af mine forældre har begyndende demens og synsreduktion. Tilsammen betyder det store vanskeligheder, når vi skal kommunikere sammen.

Med Videolink er vi altid i kontakt. Min far, der er hørehæmmet kan mundaflæse og følger vores færden rundt omkring i landet. Senest har jeg været en måned på Mallorca, hvor Videolink gjorde det muligt at kommunikere dagligt. Jeg viste begge mine forældre rundt på vores sted og det gav os alle en stor oplevelse. Jeg har oplevet stor hjælp og imødekommenhed fra Mads, der har supporteret os alle, indtil flere gange. Både min søster og jeg, samt begge mine forældre, er derfor meget begejstrede for konceptet, og kan varmt anbefale Videolink til alle der har brug for at kommunikere let og ubesværet med familie og pårørende.

Mvh. Kim, Lektor”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop