Videolink præsenterer den nye accept-knap på WHINN

Videolink udstiller på WHINN 2023 i Forskerparken i Odense den 8.-9. november, hvor vi for første gang, viser vores helt nye accept-knap frem, som de besøgende selv kan afprøve på vores messe-stand. Så kom forbi og prøve selv vores Videolink kommunikations-løsning, som gør det muligt for eks. SOSU-, pleje-, og sundheds-personale at lave skærmbesøg, telerehabilitering, telemedicin med ældre, demente, svage og handicappede borgere på afstand. Videolink hjælper både med at frigøre ressourcer, samt skabe tryghed og inklusion❤️.

Vi har denne gang allieret os med vores samarbejdspartner Cekura på vores messe-stand, da vi som noget helt nyt, har gjort det muligt at integrere Videolink med Cekuras faldealarm. Dermed bliver det muligt, for den ældre, at Videolink ringe op til ens pårørende, hvis den ældre skulle komme ud for et fald eller et ildebefindende. Og hvis den pårørende ikke tager mobiltelefonen, går kaldet videre til Cekuras bemandende alarmcentral. Dette skaber tryghed for såvel den ældre, som for den pårørende, og samtidig frigøres der også ressourcer hos Cekura.

Mange med fysiske, psykiske og kognitive udfordringer er ufrivilligt isoleret, og de kan have svært ved at håndtere moderne kommunikations-løsninger, så som smartphones, tablets eller PC’er. Videolink forbinder og inkluderer mennesker på en meget simpel og sikker måde. Vi prioriterer sikkerhed først, så Videolink er (modsat mange andre kommunikations-løsninger) peer-to-peer krypteret, og vi gemmer ingen video-samtaler eller data. Det giver tryghed for brugerne og de pårørende, men også for de fagprofessionelle.

Se mere om WHINN her: Exhibition – WHINN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop