Så er forberedelserne til Health & Rehab messen i fuld gang

Med kun én uge til at Health & Rehab messen i Bella Centret i København løber af stablen, er flyers og visitkort er ved at blive trykt, rollups testes af, pitch er ved at blive skrevet, skjorter vaskes, Videolink Demo TV gøres klart, låne Videolink sæt konfigureres etc. Vi er i fuld gang med at forberede vores deltagelse på Health & Rehab-messen i Bella Center Copenhagen den 23.-25. maj – Skandinaviens største fagmesse for hjælpemidler og velfærdsteknologi! Du finder din gratis billet her: Gratis Entre billet

Vi er rigtig glade for at kunne annoncere vores deltagelse på dette års Health & Rehab-messe, hvor vi vil fremvise vores seneste Videolink nyheder til både kommuner, institutioner og hospitaler! Og denne gang, vil vi kunne fremvise hele to nyheder for de besøgende. Vi arbejder stadig på at klargøre disse nyheder, så jeg kan endnu ikke helt løfte sløret herfor, men ikke desto mindre, er der tale om særdeles interessante nye funktioner, som specielt er efterspurgt af kommuner og offentlig institutioner.

I år kan I desuden også høre os pitche på den store scene, som ligger lige ved siden af Startup & Scaleup-Zonen, på følgende ca. tidspunkter, men vær i god tid, da vi kun har 3 min. til at pitch:

Tirsdag 23.05 15:15 – 15:45Onsdag 24.05 15:45 – 16:15Torsdag 25.05 13:30-14:00
Videolink ApS15:3316:0313:48

Så kom og besøg os på vores messestand C2-060, hvor I, udover at kunne afprøve Videolink i funktion og høre om vores nyheder, også kan møde vores nye medarbejdere.

For mere info om Videolink ved at klikke på fotoet nedenfor eller dette link til udstiller-listen: https://lnkd.in/eeUUEyZd

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop